2012-04-29 08:37:00• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Halak - Remek lesz a mai napja

Napi horoszkóp április 29-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ez a mai nap annyira nyugodt, hogy már majdnem unalmas. Persze csak akkor, ha nem tesz valamit, ami felfordulást okoz. Jobb, ha mesterségesen nem gerjeszt feszültséget. Inkább pihenjen, és koncentráljon az aktuális feladataira!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai a tegnapinak pont az ellentéte lesz. Ma nyugalom, derű, és optimizmus veszi körül. Ettől mindent sokkal pozitívabban lát, mint előző nap. De azért még jól jöhet egy kis támogatás, ill. bátorítás. Kérjen tanácsot a legjobb barátjától!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

 

Már sokszor bebizonyosodott, hogy a szorgalmas munkának mindig megvan az eredménye. Ez ma ismét megtörténik. Dolgozzon csendben, és figyeljen! Az energia megmaradás törvénye azt jelenti, hogy soha semmit nem tehet anélkül, hogy előbb-utóbb hozadéka ne lenne.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ez a mai lesz a hét legjobb napja a számára. Szárnyakat kap. Életkedve, energiája topon lesz. Használja ki, és okosan hasznosítsa! Csupa olyan ügyet intézzen ma, ami máskor nehezére esne! Meglátja, most, ebben a remek formában pikk-pakk megoldja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma a családi gondok, ill. feladatok elvonhatják a figyelmét a munkától. Ha megteheti, vegyen ki szabadságot! Maradjon otthon, és rendezze a sorokat! A magánélet is fontos. Ha ott nincs minden rendben, akkor nem tud teljesíteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A tegnapival ellentétben a mai nap már alkalmas megbeszélésekre. Főleg a párjával lenne jó egyeztetniük az elképzeléseiteket. Most lesz türelme hozzá, és bárki máshoz is. Ez egy remek lehetőség, amit kár lenne kihagyni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A tegnapi elhatározásnak már ma meglehet a hatása. Főleg, ha tudatosította magában, hogy többre képes, és többet érdemel! Amennyiben ezt hittel tette, akkor új munka és/vagy pénzforrás fog megmutatkozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma kiderül, hogy tényleg nincs világ vége. Vegye észre, hogy van, aki szereti, és elismeri! Pl. a gyereke. Tőle megható, pozitív visszajelzést fog kapni. Értékelje, és köszönje meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne szégyellje, hogy vannak érzései! Fontos, hogy kapcsolatban legyen velük. Vagyis, hogy legyen belső engedélye, hogy megélje, kimutassa őket. Természetesen nem mindenkire tartoznak pl. a magánéletével kapcsolatos érzései.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap megbeszélésekre, egyeztetésekre, tárgyalásokra, meghallgatásokra kiváló. Bárkivel bármiről tudsz ma beszélni. Ne hagyja ki ezt a remek alkalmat! Emellett jusson idő a barátaira is! Vagy legalább közülük egyre. Hiszen szüksgük van egymásra.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jó hír, hogy ma anyagi téren szerencsés és pozitív változások indulnak be. Valahonnan plusz pénz jön, vagy új munkával többet fog keresni. Mindegy, hogy, milyen összegről van szó, legyen hálás!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Remek lesz a mai napja. Előre tudatosítsa, hogy minden jót megérdemel! A tanulmányai, vagy a munkája terén várnak sikerek önre. Lehet, hogy ez még csak az ötlet „ünneplése” lesz. Vagyis előszobája a valódi sikernek. De „minden egy kiváló gondolattal indul”.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: